top of page
  • Foto del escritorColla Gegantera

Estrena de La Cuca de Vilamajor

La Festa Major d'Hivern 2022 de Sant Antoni és la primera activitat que fa la colla després de l'esclat de la pandèmia de Covid19.

La darrera activitat de la colla abans de la crisi sanitària va ser la Trobada de Gegants al gener de 2020, des d'aleshores, els gegants no havien tornat a sortir al carrer.


La colla però no ha deixat de treballar tot i no poder sortir i el passat 16 de gener de 2022, els gegants han tornat a sortir i per la porta gran.


La Companyia 3/4 de Quinze i el grup de grallers, els Gingolers, van ajudar a la colla a fer un espectale familiar, UN CONTE GEGANT, on en Felip i la Pepeta van ballar d'allò més bé. I no només els gegants, també totes les persones asistents van poder veure per primera vegada La Cuca de Vilamajor, que feia anys que no sortia a ballar.



La figura que portava un temps amagada en un magatzem del poble. Els més grans la recordaran però els més petits de la vila, no sabien de la seva existència. Va ser el moment de treure-li la pols i fer-li un "lifting" gràcies a Imatgeria Festiva Guardi i fer-la ballar com mai ho havia fet.










Moltes gràcies als més de 200 espectadors i espectadores per assistir-hi i gaudir dels gegants!





18 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page