top of page
  • Foto del escritorColla Gegantera

Trobada Comarcal de Colles Geganteres del Vallès


L'any 2018 la Colla Gegantera de Sant Pere de Vilamajor i la Colla Gegantera de Sant Pere de Vilamajor van decidir organitzar la Trobada Comarcal de Colles Geganteres del Vallès.

Aquesta no seria una trobada qualsevol, sinó que seria una gran festa de tres dies i que implicaria tots dos pobles, Sant Antoni i Sant Pere de Vilamajor.


El logotip de la Trobada Comarcal va anar a càrrec de l'artista Albert Rocarols.



Durant aquests tres dies es van organitzar un munt d'activitats: tallers, sopar popular, cercaviles, i balls.

La cloenda final de la festa, era l'entrega de la Banda de Pubilla del Vallès a la geganta, per part de la colla que va organitzar la trobada l'any 2016. En aquest cas va ser la Colla Gegantera de Sant Cugat.


Abans de l'entrega de la Banda Pubilla del Vallès, les colles van ballar el ball Balla Vallès, una peça que en aquesta ocasió van interpretar els músics de les colles.


L'any 2020, tant la Colla Gegantera de Sant Pere de Vilamajor com la Colla Gegantera de Sant Antoni de Vilamajor havien d'entregar a la Colla Gegantera de Montcada i Reixac la Banda de Pubilla, però la pandèmia de la covid19 no ho va permetre.


El 2021, finalment s'ha pogut organitzar la Trobada Comarcal del Vallès i es farà l'entrega de la Banda de Pubilla del Vallès a la Colla Gegantera de Montcada i Reixac.


Salut i gegants










8 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page